5Products found
View
 • Afroviti 100 cm | 80 cm | 75 cm

  Modeli Afroviti është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80cm dhe 75 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, zeza, bojëqielli dhe gri.

  L100.00
 • Arte 100 cm | 80 cm | 70 cm

  Modeli Arte është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80cm dhe 75 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyra e disponueshme është e bardha.

  L100.00
 • Modeli Fiesta është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80 cm, 70 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, varsova dhe albatros.

  Fiesta 100 cm | 80 cm | 70 cm | 60 cm

  Modeli Fiesta është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80 cm, 70 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, varsova dhe albatros.

  L100.00
 • Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80 cm, 70 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora dhe albatros.

  Omega 120 cm | 100 cm | 80 cm | 75 cm | 70 cm | 60 cm

  Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 120 cm, 100 cm, 80 cm, 70 cm, 75 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora, albatros, silver, kapuçino dhe dark.

  L100.00
 • Siena 100 cm | 85 cm | 75 cm | 65 cm

  Modeli Siena është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 85 cm, 75 cm dhe 65 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material melaminë.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, etna, karmen dhe dark.

  L100.00