Afroviti 100 cm | 80 cm | 75 cm

L100.00

Modeli Afroviti është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80cm dhe 75 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, zeza, bojëqielli dhe gri.

Clear
SKU: N/A Category:

Me material MDF

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

100 cm, 75 cm, 80 cm

Ngjyra

Bardhë, Bojëqielli, Gri, Zezë