Estela 75 cm | 65 cm| 55 cm

L100.00

Modeli Estela është i disponueshëm në përmasat 75 cm, 65 cm, 55 cm.  Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është e ndërtuar me material MDF.  Lavamani është prej qeramike dhe me një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardhë, zezë, gri dhe bojëqielli.

Clear
SKU: N/A Category:

Me material MDF

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

55 cm, 65 cm, 75 cm

Ngjyra

Bardhë, Bojëqielli, Gri, Zezë