Koral 85 cm

L100.00

Modeli Koral është i disponueshëm vetëm në një përmasë, 85 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësie të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, zeza, bojëqielli, kapuçino dhe gri.

Clear
SKU: N/A Category:

Me material MDF

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

85 cm

Ngjyra

Bardhë, Bojëqielli, Gri, Kapuçino, Zezë