Omega 100 cm | 80 cm | 70 cm | 60 cm

L100.00

Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80 cm, 70 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora dhe albatros.

100 cm60 cm70 cm80 cm
AlbatrosAlbatrosBardhëBardhëFloraFlora
Clear

Materiale melaminë

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

100 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm

Ngjyra

Albatros, Bardhë, Flora