Omega 120 cm | 100 cm | 80 cm | 75 cm | 70 cm | 60 cm

L100.00

Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 120 cm, 100 cm, 80 cm, 70 cm, 75 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora, albatros, silver, kapuçino dhe dark.

Clear

Materiale melaminë

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

120 cm, 100 cm, 60 cm, 70 cm, 75 cm, 80 cm

Ngjyra

Dark, Silver, Albatros, Bardhë, Flora, Kapuçino