Santorini 105 cm | 85 cm

L100.00

Modeli Santorini është i disponueshëm në përmasat 105 cm dhe 85 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardhë, zezë, bojëqielli, gri dhe kapuçino.

Clear
SKU: N/A Category:

Me material MDF

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

105 cm, 85 cm

Ngjyra

Bardhë, Bojëqielli, Gri, Kapuçino, Zezë