Siena 100 cm | 85 cm | 75 cm | 65 cm

L100.00

Modeli Siena është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 85 cm, 75 cm dhe 65 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material melaminë.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, etna dhe karmen.

100 cm65 cm75 cm85 cm
BardhëBardhëEtnaEtnaKarmenKarmen
Clear
SKU: N/A Category:

Materiale melaminë

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

100 cm, 65 cm, 75 cm, 85 cm

Ngjyra

Bardhë, Etna, Karmen