Siena Sonoma 65 cm

L100.00

Modeli Siena është i disponueshëm vetëm në përmasën  65 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material melaminë.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë  pana dhe dark

Clear
SKU: N/A Category: Tag:

Informacion shtesë

Madhësia

65 cm

Ngjyra

Dark, Pana