Vito 80 cm

L100.00

Modeli Vito është i disponueshëm vetëm në një përmasë, 80 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësie të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha dhe karmen.

Clear
SKU: N/A Category:

Materiale melaminë

Lavamanë qeramike

Llamba ekonomike LED

Cilësi e garantuar

Informacion shtesë

Madhësia

80 cm

Ngjyra

Bardhë, Karmen