1Products found
View
  • Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80 cm, 70 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora dhe albatros.

    Omega 120 cm | 100 cm | 80 cm | 75 cm | 70 cm | 60 cm

    Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 120 cm, 100 cm, 80 cm, 70 cm, 75 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë.
    Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora, albatros, silver, kapuçino dhe dark.

    L100.00