3Products found
View
 • Dora 55 cm

  Rean Bathroom ju mundëson të zgjidhni madhësinë që plotëson nevojat dhe kërkesat tuaja.  Lavamanët janë cilësorë dhe  me dizenjo moderne.
  Janë lehtësisht të montueshëm, jetëgjatë dhe me material cilësor prej porcelani. Tek Rean Bathroom do gjeni raportin më të mirë çmim/cilësi.

 • Eco 65 cm

  Modeli Eco është i disponueshëm vetëm në përmasën 65 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material MDF.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha dhe pana.

  L100.00

  Eco 65 cm

  L100.00
 • Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 100 cm, 80 cm, 70 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora dhe albatros.

  Omega 120 cm | 100 cm | 80 cm | 75 cm | 70 cm | 60 cm

  Modeli Omega është i disponueshëm në përmasat 120 cm, 100 cm, 80 cm, 70 cm, 75 cm dhe 60 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizajni modern dhe funksionalitetit. Është i ndërtuar me material Melaminë.
  Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë e bardha, flora, albatros, silver, kapuçino dhe dark.

  L100.00