1Products found
View
  • Siena Sonoma 65 cm

    Modeli Siena është i disponueshëm vetëm në përmasën  65 cm. Është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionalitetit. Është i ndërtuar me material melaminë.
    Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu pajisjet dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Ngjyrat e disponueshme janë  pana dhe dark

    L100.00