• Bango Siena Harmony 65 cm  110.00

    Bango  Siena  në nuancën Harmony,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Mbështetur në 4 këmbë, me dy ndarje me doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

Close SHPORTA
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Mbyll
Close

Close
Rean Bathroom
Kategoritë