2 results

  • Sort by
    ...
  • Bango Siena Sonoma 75 cm  121.00

    Bango  Siena  në nuancën  Sonoma,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Mbështetur në 4 këmbë, me dy ndarje me doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

  • Bango Siena Sonoma Dark 75 cm  121.00

    Bango  Siena  në nuancën  Sonoma Dark,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Mbështetur në 4 këmbë, me dy ndarje me doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories