5 results

 • Sort by
  ...
 • Bango Omega Beige Oak 65 cm  132.00

  Bango  Omega në nuancën Beige Oak,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Bango e varur, me dy ndarje pa doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

 • Bango Omega Berlin 65 cm  132.00

  Bango  Omega në nuancën Berlin,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Bango e varur, me dy ndarje pa doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

 • Bango Omega Grey Oak 65 cm  132.00

  Bango  Omega në nuancën Grey Oak,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Bango e varur, me dy ndarje pa doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

 • Bango Omega White 65 cm  132.00

  Bango  Omega në nuancën e së bardhës,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Bango e varur, me dy ndarje pa doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

 • Bango Siena Sonoma Dark 65 cm  110.00

  Bango  Siena  në nuancën Sonoma Dark,  që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Mbështetur në 4 këmbë, me dy ndarje me doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories