2 results

  • Sort by
    ...
  • Bango Siena White 100 cm  156.00

    Bango  Siena  në nuancën  e bardhë që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Mbështetur në 4 këmbë, me tre ndarje me doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

  • Bango Siena White Mat 100 cm  156.00

    Bango  Siena  në nuancën  e bardhë mat që kombinon pamjen e drurit me tendencat e reja të ngjyrave. Dizajn modern, stil, estetikë dhe funksionalitet në një që përshtatet kudo. Mbështetur në 4 këmbë, me tre ndarje me doreza. Çdo kabinet përfshin një raft të brendshëm që ju ofron hapësirë ​​shtesë për vendosjen dhe organizimin e sendeve tuaja të dobishme.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories