8 results

 • Sort by
  ...
 • Arte White 100 cm  237.00

  Seti i mobiljeve Arte është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 97 x 34 x 70 cm
  • Pasqyrë  me përmasa  86 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 100 x 45 cm
 • Arte White 65 cm  180.00

  Seti i mobiljeve Fiesta është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 61 x 34 x 70 cm
  • Pasqyrë me përmasa  42 x 86 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 65 x 40 cm
 • Arte White 75 cm  205.00

  Seti i mobiljeve Arte është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 75 x 14 x 65 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Fiesta Marble Black 100 cm  275.00

  Seti i mobiljeve Fiesta është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 97 x 34 x 70 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa  86 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 100 x 45 cm
 • Fiesta Marble Black 65 cm  180.00

  Seti i mobiljeve Fiesta është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 61 x 34 x 70 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa  42 x 86 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 65 x 40 cm
 • Fiesta Marble Black 75 cm  205.00

  Seti i mobiljeve Fiesta është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 75 x 14 x 65 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Fiesta Marble White 100 cm  275.00

  Seti i mobiljeve Fiesta është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 97 x 34 x 70 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa  86 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 100 x 45 cm
 • Fiesta Marble White 75 cm  205.00

  Seti i mobiljeve Fiesta është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 75 x 14 x 65 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories