• Ibiza Oak Anthracite 100 cm  372.00

    Seti i mobiljeve Ibiza është një produkt ku ndërthuret dizanji modern, ergonomia dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material cilësor. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 100 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 100 x 45 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 100 x 14 x 65 cm
Close SHPORTA
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Mbyll
Close

Close
Rean Bathroom
Kategoritë