6 results

 • Sort by
  ...
 • Kollona Ibiza Acapulco 35 cm  189.00

  Kollona e varur Ibiza 35 cm, në ngjyrë Acapulco, ka dy hapje dhe  vjen me mekanizma hapjeje moderne ergonomike, me doreza. Ka tre rafte të brendshëm, të cilët përshtaten në nivele të ndryshme, duke krijuar deri në katër hapësira në varësi të nevojave tuaja.

   

 • Kollona Ibiza Anthracite 35 cm  189.00

  Kollona e varur Ibiza 35 cm, në ngjyrë Anthracite, ka dy hapje dhe  vjen me mekanizma hapjeje moderne ergonomike, me doreza. Ka tre rafte të brendshëm, të cilët përshtaten në nivele të ndryshme, duke krijuar deri në katër hapësira në varësi të nevojave tuaja.

   

 • Kollona Omega Berlin 35 cm  115.00

  Kollona e varur Omega 35 cm, në ngjyrë Berlin, ka dy hapje dhe  vjen me mekanizma hapjeje moderne ergonomike, pa doreza. Ka tre rafte të brendshëm, të cilët përshtaten në nivele të ndryshme, duke krijuar deri në katër hapësira në varësi të nevojave tuaja.

   

 • Kollona Siena Sonoma 35 cm  115.00

  Kollona me këmbë 35 cm, në ngjyrë Sonoma, ka  një hapje dhe vjen me mekanizma hapjeje moderne ergonomike, me doreza. Ka hapësirë të bollshme e cila plotëson më së miri nevojat tuaja.

   

 • Kollona Siena Sonoma Dark 35 cm  115.00

  Kollona me këmbë 35 cm, në ngjyrë Sonoma dark, ka  një hapje dhe vjen me mekanizma hapjeje moderne ergonomike, me doreza. Ka hapësirë të bollshme e cila plotëson më së miri nevojat tuaja.

   

 • Kollona Siena White 35 cm  99.00

  Kollona me këmbë 35 cm, në ngjyrë të bardhë, ka  një hapje dhe vjen me mekanizma hapjeje moderne ergonomike, me doreza. Ka hapësirë të bollshme e cila plotëson më së miri nevojat tuaja.

   

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories