2 results

 • Sort by
  ...
 • Omega Beige Oak Eco 85 cm  239.00

  Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 82 x 44 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa 85 x 45 cm
  • Pasqyra 4 mm me përmasa 60 x 80 cm
 • Omega Grey Oak Eco 85 cm  239.00

  Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 82 x 44 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa 85 x 45 cm
  • Pasqyra 4 mm me përmasa 60 x 80 cm
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories