16 results

 • Sort by
  ...
 • Pasqyrë Alon Harmony 65 cm (Double)  59.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 65 cm, në ngjyrë harmony. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me dollapë dysh nga të dyja anët. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon Harmony 75 cm (Double)  59.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 75 cm, në ngjyrë harmony. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me dollapë dysh nga të dyja anët. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White 50 cm (Majtas)  0.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 50 cm dhe me ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të majtë. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White 65 cm (Dajthtas)  59.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 65 cm dhe me ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të djathtë. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White 65 cm (Double)  0.10

  Pasqyrë Alon, me përmasa 65 cm, në ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me dollapë dysh nga të dyja anët. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White 65 cm (Majtas)  1.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 65 cm dhe me ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të majtë. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White 70 cm (Double)  1.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 70 cm dhe me ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të dyja anët. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White 75 cm (Double)  59.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 75 cm, në ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me dollapë dysh nga të dyja anët. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White Mat 50 cm (Djathtas)  0.10

  Pasqyrë Alon, me përmasa 60 cm dhe me ngjyrë të bardhë mat. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të majtë. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White Mat 65 cm (Dajthtas)  59.00

  Pasqyrë Alon, me përmasa 65 cm dhe me ngjyrë të bardhë mat. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të djathtë. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alon White Mat 65 cm (Majtas)  0.10

  Pasqyrë Alon, me përmasa 60 cm dhe me ngjyrë të bardhë mat. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të majtë. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Alpin 85 cm  1.00

  Pasqyrë Alpin, me përmasa 85 cm dhe me dy rafte pasqyre. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Eco 55 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 55 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Eco 65 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 65 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Eco 75 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 75 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Eco 85 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 85 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories