• Pasqyrë Alon White 70 cm (Double)  1.00

    Pasqyrë Alon, me përmasa 70 cm dhe me ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vendosja e dollapit është në të dyja anët. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

Close SHPORTA
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Mbyll
Close

Close
Rean Bathroom
Kategoritë