16 results

 • Sort by
  ...
 • Pasqyrë Alpin 85 cm  1.00

  Pasqyrë Alpin, me përmasa 85 cm dhe me dy rafte pasqyre. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Eco 55 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 55 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Eco 65 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 65 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Eco 75 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 75 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Eco 85 cm  1.00

  Pasqyrë Eco, me përmasa 85 cm, vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe i jep finesë dhe elegancë.

 • Pasqyrë Estela White 100 cm  1.00

  Pasqyrë Estela White, me përmasa 100 cm dhe me dy dollapë dhe dy rafte të hapur nga të dyja anët . Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Estela White 65 cm  1.00

  Pasqyrë Estela White, me përmasa 65 cm dhe me një dollap dhe raft të hapur . Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Estela White 85 cm  1.00

  Pasqyrë Estela White, me përmasa 85 cm dhe me një dollap dhe raft të hapur . Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Koral White 85 cm  1.00

  Pasqyrë Koral White, me përmasa 85 cm dhe me një dollap dhe raft të hapur . Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Luna White 75 cm (Majtas)  1.00

  Pasqyrë Luna White, me përmasa 75 cm dhe me raft të hapur në të majtë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Luna White 85 cm (Majtas)  1.00

  Pasqyrë Luna White, me përmasa 85 cm dhe me raft të hapur në të majtë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Milano White 85 cm  1.00

  Pasqyrë Milani White, me përmasa 85 cm dhe me dy dollapë me xham dhe dy rafte të hapur nga të dyja anët. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Omega Beige Oak 65 cm  58.00

  Pasqyrë Omega Beige Oak, me përmasa 65 cm dhe me një hapje të pasqyrës. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Omega Berlin 65 cm  58.00

  Pasqyrë Omega Berlin, me përmasa 65 cm dhe me një hapje të pasqyrës. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Omega Grey Oak 65 cm  58.00

  Pasqyrë Omega Grey Oak, me përmasa 65 cm dhe me një hapje të pasqyrës. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

 • Pasqyrë Omega White 65 cm  58.00

  Pasqyrë Omega White, me përmasa 65 cm dhe me një hapje të pasqyrës. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories