• Pasqyrë Omega White 65 cm  58.00

    Pasqyrë Omega, me përmasa 65 cm, në ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me dy hapje. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

  • Pasqyrë Omega White 75 cm  65.00

    Pasqyrë Omega, me përmasa 75 cm, në ngjyrë të bardhë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me dy hapje. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

Close SHPORTA
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Mbyll
Close

Close
Rean Bathroom
Kategoritë