15 results

 • Sort by
  ...
 • Siena Sonoma Dark 75 cm  192.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 75 x 14 x 65 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Siena Sonoma Dark Eco 55 cm  146.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 51 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 65 x 14 x 52 cm
 • Siena Sonoma Dark Eco 75 cm  182.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Siena Sonoma Eco 55 cm  146.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 51 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 65 x 14 x 52 cm
 • Siena Sonoma Eco 75 cm  182.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Siena White 100 cm  231.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 100 x 46 x 85 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 96 x 14 x 65 cm
 • Siena White 55 cm  146.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 51 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 65 x 14 x 52 cm
 • Siena White 65 cm  167.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 61 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 60 x 14 x 65 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 65 x 46 cm
 • Siena White 75 cm  182.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 75 x 14 x 65 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Siena White Eco 55 cm  136.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 51 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 65 x 14 x 52 cm
 • Siena White Eco 75 cm  172.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 72 x 34 x 83 cm
  • Lavaman me përmasa Lavaman 75 x 46 cm
 • Siena White Mat 100 cm  231.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 100 x 46 x 85 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 96 x 14 x 65 cm
 • Siena White Mat 65 cm  136.00

  Seti i mobiljeve Siena është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 61 x 34 x 83 cm
  • Pasqyrë me dollap me përmasa 60 x 14 x 65 cm
 • Soft Grey 100 cm  372.00

  Seti i mobiljeve Soft është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 97 x 45 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa 97 x 45 cm
  • Pasqyra me rafte me përmasa 98 x 13 x 70 cm
 • Soft Grey 80 cm  310.00

  Seti i mobiljeve Soft është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

  • Banko me përmasa 78 x 45 x 60 cm
  • Lavaman me përmasa 78 x 45 cm
  • Pasqyra me rafte me përmasa 78 x 13 x 70 cm
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories