REAN BATHROOM

Rean Bathroom është një kompani profesionale në industrinë e prodhimit të mobiljeve. Prej 5 vitesh në treg ofrojmë produkte cilësore dhe duke iu përshtatur trendeve moderne në dizenjo. Ne prodhojmë mobilje të bukura, elegante dhe funksionale për çdo individ apo biznes duke u udhëhequr nga besimi se se secili prej nesh është unik dhe meriton më të mirën.

Filozofia jonë, që nga dita e parë dhe në vazhdim, është prodhimi i mobiljeve moderne ose klasike, sipas kërkesave, me nje  cilësi  të padiskutueshme njëkohësisht duke qenë konkurrues në çmime. Kjo arrihet falënjë sistem organizimi dhe menaxhimi të mirë organizuar.  Çdo proces, duke filluar nga prodhimi, ambalazhimi, shpërndarja dhe montimi monitorohet me kujdes për ti ofruar klientëve tanë më të mirën e mundshme.

Vazhdimisht ne hulumtojmë tendecat e reja të arredimit jo vetëm në tregun shqiptar, por edhe atë rajonal e më gjërë. Kjo për të qenë në koherencë me trendet e reja dhe ofruar mobilje me dizenjo moderne. Të cilat falë teknologjisë së fjalës fundit dhe një stafi profesional arrijmë të përçojmë cilësi dhe kënaqësi tek klientët tanë.

Rean Bathroom ofron në gamë të gjërë modelesh të mobiljeve të banjove të përmasave dhe ngjyrave të ndryshme.  Parimi kryesor ka qenë dhe mbetet i pandryshuar duke përdorur lëndë të parë cilësore. Investimi ynë në cilësi, teknologji dhe në personelin  e kualifikuar ka qenë i vazhdueshëm  duke ofruar produkte inovatore  për tregun shqiptar dhe jo vetëm.  Sot produktet tona mund ti gjeni në qytetet kryesore të Shqipërisë, në Kosovë dhe Greqi.

PSE TË ZGJIDHNI REAN BATHROOM

Investimi ynë në cilësi, teknologji dhe në personelin e kualifikuar ka qenë i vazhdueshëm duke ofruar produkte inovatore për tregun shqiptar dhe jo vetëm

reanbathroom.al

Produkte cilësore

Duke filluar që nga lënda e parë, materiali dhe aksesorët plotësues ne përzgjedhim cilësinë për t`ju ofruar produkte cilësore

reanbathroom.al

Dizenjo moderne

Çdo produkt i Rean Bathroom është i dizenjuar për të plotësuar nevojat apo kërkesat bashkëkohore dhe për t`ju përshtatur më së miri ambienteve tuaja

reanbathroom.al

Teknologji moderne

Cilësia dhe shpëjtësia janë dy parime që pa investime në teknologji moderne nuk arrihen. Andaj Rean Bathroom investon në pajisje të fjalës fundit

Shpejtësi & Korrektësi

Ne angazhohemi për të qenë në përputhje me afatet kohore të porosive duke investuar në trajnimin dhe efiçencën e stafit.

KLIENTËT TANË

Ne prodhojmë mobilje të bukura, elegante dhe funksionale për çdo individ apo biznes duke u udhëhequr nga besimi se se secili prej nesh është unik dhe meriton më të mirën