• Pasqyrë Siena Sonoma Dark 65 cm (Djathtas)  58.00

    Pasqyrë Siena Sonoma Dark, me përmasa 65 cm dhe me dollap në të djathtë. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me një hapje. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

Close SHPORTA
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Mbyll
Close

Close
Rean Bathroom
Kategoritë