Pasqyrë Omega Beige Oak 85 cm

Modeli

 72.00

Brand:  
Omega

Pasqyrë Omega, me përmasa 85 cm, në ngjyrë Beige Oak. Pasqyra vjen me një dizajn modern dhe prodhuar me materiale cilësore. Vjen me tre hapje. Është e mbrojtur nga lagështira dhe ofron hapësirë të mjaftueshme për të organizuar akesorët e përditshëm.

  Hurry up! Sale end in:
+
  •  Delivery & Return

    Rean Bathroom është një emër i afirmuar tanimë në industrinë e prodhimit të mobiljeve, jo vetëm në tregun vendas, por edhe atë rajonal, si Kosovë, Maqedoni e Veriut dhe Greqi. Prej vitesh në treg ofrojmë produkte cilësore duke iu përshtatur trendeve moderne në dizenjo. Ne prodhojmë mobilje të bukura, elegante dhe funksionale për çdo individ apo biznes duke u udhëhequr nga besimi se secili prej nesh është unik dhe meriton më të mirën.

    Porositjet online

    Platforma online mundëson porositjen nga kudo ku ju jeni, brenda vendit, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Greqi, Itali dhe më gjërë. Ne bashkëpunojmë me palë të treta për transportimin e dërgesave tuaj kudo ku ju jeni. Me çmimet dhe tarifat e transportit ju do të njiheni në momentin e porosisë, duke qenë se lidhen ngushtësisht me llojin e produktit që ju porositni. Gjithashtu ju mund të bëni edhe porosi duke porositur modele të personalizuara, ku për kohëzgjatjen e prodhimit dhe kostos, do t`ju bëhen me dije nga specialistët tanë.

    Informacioni

    Na kontaktoni për çdo informacion apo shqetësim tuajin në një nga format e mëposhtme të kontaktit:

    Email: [email protected]

    WhatsApp: +355 (0) 69 2481 543

  •  Ask a Question

    Pasqyrë Omega Beige Oak 85 cm

     72.00

    Ask a Question

      Estimated Delivery: Kor 26 – Kor 29
      ... people are viewing this right now

      Share
    Produkte origjinalë prodhuar nga Rean BathroomTrust
    Modeli

    Omega

    Ngjyra

    Beige Oak

    Madhësia

    85 cm

    Prodhues

    Rean Bathroom

    Close My Cart
    Close Wishlist
    Close Recently Viewed
    Close
    Close
    Categories