16 results

  • Sort by
    ...
  • Ibiza Acapulco 80 cm  310.00

    Seti i mobiljeve Ibiza është një produkt ku ndërthuret dizanji modern, ergonomia dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material cilësor. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 80 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 80 x 44 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 80 x 14 x 65 cm
  • Ibiza Oak 80 cm  310.00

    Seti i mobiljeve Ibiza është një produkt ku ndërthuret dizanji modern, ergonomia dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material cilësor. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 80 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 80 x 44 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 80 x 14 x 65 cm
  • Ibiza Oak Anthracite 100 cm  372.00

    Seti i mobiljeve Ibiza është një produkt ku ndërthuret dizanji modern, ergonomia dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material cilësor. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 100 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 100 x 45 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 100 x 14 x 65 cm
  • Ibiza White 100 cm  372.00

    Seti i mobiljeve Ibiza është një produkt ku ndërthuret dizanji modern, ergonomia dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material cilësor. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 100 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 100 x 45 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 100 x 14 x 65 cm
  • Ibiza White 80 cm  310.00

    Seti i mobiljeve Ibiza është një produkt ku ndërthuret dizanji modern, ergonomia dhe funksionaliteti. Është i ndërtuar me material cilësor. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 80 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 80 x 44 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 80 x 14 x 65 cm
  • Koral White 85 cm  287.00

    Seti i mobiljeve Koral është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 81 x 34 x 70 cm
    • Pasqyrë me dollap me përmasa  85 x 62 cm
    • Lavaman me përmasa Lavaman 90 x 44 cm
  • Kriso 85 cm  258.00

    Seti i mobiljeve Kriso është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 81 x 34 x 70 cm
    • Pasqyrë me dollap me përmasa  85 x 65 cm
    • Lavaman me përmasa Lavaman 85 x 45 cm
  • Luna White 75 cm  189.00

    Seti i mobiljeve Luna është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 72 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 75 x 46 cm
    • Pasqyra me rafte me përmasa 73 x 14 x 65 cm
  • Luna White 85 cm  214.00

    Seti i mobiljeve Luna është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 82 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 85 x 45 cm
    • Pasqyra me rafte me përmasa 84 x 14 x 65 cm
  • Milano White 85 cm  285.00

    Seti i mobiljeve Milano është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 81 x 34 x 70 cm
    • Pasqyrë me dollap me përmasa  86 x 40 cm
    • Lavaman me përmasa Lavaman 90 x 44 cm
  • Monte 85 cm  240.00

    Seti i mobiljeve Monte është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 81 x 34 x 70 cm
    • Pasqyrë me dollap me përmasa  85 x 65 cm
    • Lavaman me përmasa Lavaman 85 x 45 cm
  • Omega Beige Oak 100 cm  294.00

    Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 97 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 100 x 45 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 95 x 14 x 65 cm
  • Omega Beige Oak 65 cm  199.00

    Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 61 x 34 x 83 cm
    • Pasqyrë me dollap me përmasa 60 x 14 x 65 cm
    • Lavaman me përmasa Lavaman 65 x 46 cm
  • Omega Beige Oak 75 cm  217.00

    Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 72 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 75 x 46 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 73 x 14 x 65 cm
  • Omega Beige Oak 85 cm  249.00

    Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 82 x 44 x 60 cm
    • Lavaman me përmasa 85 x 45 cm
    • Pasqyra me dollap me përmasa 84 x 14 x 65 cm
  • Omega Beige Oak Eco 65 cm  189.00

    Seti i mobiljeve Omega është një produkt ku ndërthuret dizanji modern dhe funskionaliteti. Është i ndërtuar me material melaminë. Lavamani është prej qeramike dhe i një cilësi të lartë. Gjithashtu mekanizmat dhe aksesorët janë të cilësisë më të lartë. Përshtatet në mënyrë perfekte me hapësirat tuaja.

    • Banko me përmasa 61 x 34 x 83 cm
    • Pasqyrë me dollap me përmasa 60 x 14 x 65 cm
    • Lavaman me përmasa Lavaman 65 x 46 cm
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories